Kos Fly og Bd
Athen Fly
Athen Frge
Nyhedsmail


 

 

 

 
Rejsen
(Du er her: Rejsen//)

VIGTIGT NYT PR. 3. NOV. 2019
Udlejningen er standset - se på forsiden.
www.leros.dk bliver ikke opdateretEt forbehold - dette er kun inspiration
Fly og båd ruter og -tider ændrer sig år for år og i løbet af året - og er forskellig fra landets 4 store lufthavne (+Hamborg). Gæsternes valg og ønsker er også fuldstændig forskellige i dag.
Derfor er vores tekst kun inspiration til at vælge og finde rejse. Vi har for længst opgivet at samle og evaluere vore gæsters individuelle og meget forskellige rejser til Leros, men vi fornemmer, at der er masser, masser af muligheder. Husk at afstemme med tilstødende fly/båd.


Der er 3 muligheder for rejsen til og
  fra   Leros:
A): Via Kos klik her
B:) Via Athen med indenrigsfly klik her
C): Via Athen med færge klik her


D) Det gør vi selv:
Vi foretrækker
at rejse med rutefly via Athen og med indenrigsfly til og fra Leros. Men vi rejser næsten altid uden for chartersæsonen, med KLM fra BLL og med SAS fra CPH. Nogle år kan nå indenrigs til Leros samme eftermiddagdag. Typisk overnatter vi en enkelt nat på Hotel Peris 10 min. fra lufthavnen. Vi tager en slapper. Peris har gratis transfer. De er rare, og prisen er rimelig. Se mulighed B). På vej hjem med morgenfly fra Leros, er der fin tid i Athen før rutefly til DK.
Alternativt på udrejsen tager vi bus fra Athen lufthavn til færgen - og ankommer på Leros med solopgangen - og så er dagen dejlig lang !

Athen:
Hvis der er lidt luft i jeres ferie, kan vi varmt anbefale at lægge vejen omkring Athen: Det er en fantastisk oplevelse at kombinere en lille storbyferie med ø-ferien på Leros. Eller tag et par overnatninger på en anden græsk ø undervejs til Leros.

Med en skæv afgang kan I tage nogle dage i Athen med kultur, shopping og festligt mylder - og så tage til Leros. Athen er virkelig værd at opleve!
Læs mere i de to store vejledninger om rejsen via Athen.

Rejseinfo
<<< LÆS MERE i meneuen ude til venstre i vores rejsevejledninger.
 
© www.leros.dk