Rejsen
(Du er her: Rejsen//)
Opdateret 16/01 2015


Der er 3 muligheder for rejsen til og fra Leros:
A): Via Kos klik her
B:) Via Athen med indenrigsfly klik her
C): Via Athen med færge klik her

Nyttige links på hver af disse sider

Overvejelse: Man bør veje charter til Kos op mod rutefly til Athen - så vi anbefaler at læse alle 3 vejledninger - og ring gerne til Lone.

Vi foretrækker selv at rejse med rutefly via Athen og med indenrigsfly til og fra Leros. Men vi rejser næsten altid uden for chartersæsonen, så det er ikke særligt vejledende :-(
Men det fungerer. Det "koster" os kun én overnatning på vej derned, og den første nat tager vi på Hotel Peris 10 min. fra lufthavnen. Vi kan stresse af og lade op. Peris har gratis transfer. De er rare, og prisen er rimelig. Se mulighed B)
På vej hjem med morgenfly fra Leros, er der fin tid til at få bagage i Athen, checke ind, spise frokost og tulle rundt - og så rutefly til DK. Vi bruger selv KLM til Billund eller SAS til Kbh., men der er mange muligheder.Athen:
Hvis der er lidt luft i jeres ferie, kan vi varmt anbefale at lægge vejen omkring Athen: Det er en fantastisk oplevelse at kombinere storbyferie med ø-ferien på Leros. Med rutefly + Olympic kan prisen fint konkurrere med charterfly. Eller tag et par overnatninger på en anden græsk ø undervejs til Leros.

Med en skæv afgang kan I tage nogle dage i Athen med kultur, shopping og festligt mylder - og så tage til Leros. Athen er virkelig værd at opleve!
Læs mere i de to store vejledninger om rejsen via Athen.

Rejseinfo
<<< LÆS MERE i meneuen ude til venstre i vores rejsevejledninger.
 
LINKS
Olympic Air
Aegean Air
Blue Star - færge Athen-Leros eller Kos
KAYAK søger flyrejse Fås også til smartphone og tablet
Apollo Rejser 
Spies
© www.leros.dk